Recept 35*** (3 stemmen)

Verrassende aardappelen uit de oven

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

eva

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de aardappelen grondig onder stromend water.
  2. Kook ze gaar in voldoende water met wat zout. Ondertussen kan U de spinazie ontdooien in de microgolfoven of in een kookpot.
  3. Laat de maïs uitlekken in een zeefje en rasp de kaas.
  4. Snij de kalkoenfilet in kleine blokjes en bak deze in de Solo.
  5. Breng alles op smaak met peper en zout.
  6. Voeg daarna de maïs en de spinazie toe en laat alles nog een 5-tal minuten sudderen.
  7. Snij de gekookte aardappelen in de lengte door en leg er enkele lepels van het kalkoen - spinaziemengsel op.
  8. Bestrooi met kaas en plaats nog even in een hete oven, op 180 - 200° voor ongeveer 5 minuten.
  9. Versier met enkele pijpjes bieslook.
Tip

U kan de kalkoenfilet vervangen door zalm. U kan naast aardappelen ook artisjokken vullen met sausjes op basis van spinazie met roomsaus.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookvrouw op 07 januari 2009 om 17u05

Lekker die aardappelen, iedereen genoot ervan.

Gepost door Jim&Freija op 24 december 2011 om 12u42

Cool zal da eens uitproberen!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie