use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verloren brood met Porto en kaneel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verloren brood met Porto en kaneel

Verloren brood met Porto en kaneel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 dl Porto
  • 2 dl melk
  • 60 g Solo
  • 2 eieren
  • sneetjes wit brood
  • kaneelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de eieren los en roer er de Porto bij.
  2. Haal de sneetjes brood door de melk en dan door het ei.
  3. Bak ze in de Solo goudgeel aan beide kanten.
  4. Strooi er een beetje kaneel over en dien op met suiker.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.