Recept 45**** (7 stemmen)

Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

brood

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm de kokosmelk op met de suiker en laat afkoelen, doe dit in een ijsbereider en bereid het ijs, voeg er net voor het einde het maanzaad aan toe.
  2. Smelt de bosbessen met de suiker en de siroop in een sauspan.
  3. Klop het ei los met de melk en de suiker en wentel hierin de sneetjes brood. Bak het brood in de Solo tot het goudbruin is.
  4. Snijd het brood in balkjes en serveer met het maanzaadijs en de bosbessen.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Marie-Laurence De Prest op 30 juli 2018 om 01u46

Heeft iemand het brood al gevonden ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie