Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs

7 (7)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 ml kokosmelk
  • 100 g suiker (voor het ijs)
  • 50 g maanzaad
  • 120 g bosbessen
  • 60 g suiker (voor de bosbessen)
  • 4 el bosbessensiroop
  • 1 ei
  • 2 dl melk
  • 4 dikke sneden brood
  • Solo
  • 2 el suiker (voor het ei)

Bereidingswijze

  1. Warm de kokosmelk op met de suiker en laat afkoelen, doe dit in een ijsbereider en bereid het ijs, voeg er net voor het einde het maanzaad aan toe.
  2. Smelt de bosbessen met de suiker en de siroop in een sauspan.
  3. Klop het ei los met de melk en de suiker en wentel hierin de sneetjes brood. Bak het brood in de Solo tot het goudbruin is.
  4. Snijd het brood in balkjes en serveer met het maanzaadijs en de bosbessen.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Marie-Laurence De Prest op 30 juli 2018 om 01u46

Heeft iemand het brood al gevonden ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?