Venkelsoep

0 (0)
45 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Ui in ringen snijden
  2. venkel in redelijk groffe stukken snijden
  3. ui in olijfolie aanbakken
  4. + gehakt rullen
  5. 4 L water toevoegen
  6. 2 blikjes tomatenpuree toevoegen
  7. 2 bouillonblokjes
  8. ongeveer 20 minuten laten koken
  9. afwerken met paprikapoeder, cayennepoeder en tabasco
  10. 50 gram rijst bijvoegen
  11. en nog ongeveer 10 minuten laten doorkoken

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door zihra op 12 mei 2013 om 00u05

Twee stuks ,en redelijk grote :-)) is echt makkelijk te maken en erg lekker ,de rijst en kruiden is naargelang je smaak :-)) ,heb je mijn Chinese soep ,vlug klaar al geprobeerd is ook heel lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?