Venkelsoep

0 (0)
45 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Ui in ringen snijden
  2. venkel in redelijk groffe stukken snijden
  3. ui in olijfolie aanbakken
  4. + gehakt rullen
  5. 4 L water toevoegen
  6. 2 blikjes tomatenpuree toevoegen
  7. 2 bouillonblokjes
  8. ongeveer 20 minuten laten koken
  9. afwerken met paprikapoeder, cayennepoeder en tabasco
  10. 50 gram rijst bijvoegen
  11. en nog ongeveer 10 minuten laten doorkoken

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door zihra op 12 mei 2013 om 02u05

Twee stuks ,en redelijk grote :-)) is echt makkelijk te maken en erg lekker ,de rijst en kruiden is naargelang je smaak :-)) ,heb je mijn Chinese soep ,vlug klaar al geprobeerd is ook heel lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?