Venkelsoep (calorie arm)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de venkelknollen schoon. Snijd de stelen eraf en de venkelknollen in stukken.
  2. Bewaar het venkelkruid. Maak de uien schoon en snijd ze in stukken.
  3. Laat de uien en de venkelknollen even in de boter stoven.
  4. Voeg de bouillon toe, breng op smaak met peper, zout en basilicum.
  5. Laat de soep gaar worden en mix ze fijn.
  6. Voeg de melk toe en versier met het fijngehakte venkelkruid.
  7. Eet smakelijk.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door ann de lameill op 31 juli 2017 om 15u15

De soep was heerlijk, maar dan wel de gezeefde versie. Na het mixen vonden wij het nog wat te dik, dus de pulp eruit gezeefd en toen heeft het ons wel héél erg gesmaakt. Een recept om te bewaren dus.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?