Altijd weten wat je gaat eten?
Venkel-radijssalade
-
4 halve walnoten klein verkruimels
-
1 venkel
-
1 bos radijs in plakjes
-
1 tl mosterd
-
1 el olie
-
1 el citroensap
Bereidingswijze
- Wrijf de walnoten fijn en roer er de olie door.
- Klop het met 1 eetlepel water, citroensap, de mosterd en wat peper tot een sausje.
- Was de venkel en de radijs. Bewaar het fijne venkelgroen.
- Snijd de stelen en de onderste schijf van de venkel en snijd of schaaf de venkel in zo dun mogelijke plakken.
- Snijd de radijs in plakjes.
- 6Meng de saus door de groente en garneer met het venkelgroen.
- Heerlijk met gebakken aardappeltjes en een stuk gebakken vis.
- Salade bevat 135 kcal
- Bron Gezondheidsnet.nl
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?