Recept 05 (0 stemmen)

Veloute van aardpeer met cocquilles

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soepen

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardpeer en doe ze in kleine stukjes . Leg ze in citroenwater tegen verkleuring . Stoof de gesnipperde sjalot op een laag vuur en voeg de aardpeer toe en laat een uur op een zacht vuur stoven totdat ze zacht zijn . Stamp ze tot puree en voeg de kippenbouillon toe tot de gewenste dikte .
  2. Laat de cocquilles goed drogen op keukenpapier . Smelt de boter en laat alles goudbruin bakken ongeveer twee minuten aan beide kanten . Schik ze in een diep bord . Verdeel de veloute erover tot ze bijna helemaal bedekt zijn . Overstrooi met bieslook,en zwarte peper en serveer warm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie