Recept 05 (0 stemmen)

Velouté aux champignons

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 1 l kippebouillon (tablet)
  3. 250 g kleine champignons, in dunne plakjes
  4. 1 dl slagroom
  5. zout, peper
  6. 20 g boter of margarine
  7. Bereiding:
  8. In 2 dl van de bouillon 200 g van de champignons in 10 tot 15 minuten gaar koken en het geheel dan pureren. De rest van de warme bouillon door de puree roeren.
  9. De soep aan de kook brengen. De room, wat zout en wat peper erdoor roeren en alles nog eens goed doorverwarmen.
  10. In de boter de rest van de champignons ± 8 minuten zacht bakken en laten uitlekken.
  11. De soep over de soepkommen verdelen en de champignons erover strooien.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?