Recept 55***** (1 stem)

Veldsla met gerookte kip & grenadinedressing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in sneetjes. Was de taugé en lente-uitjes en snijd de lente-uitjes in ringetjes. Bak de bacon in een pan uit en breek de sneetjes in stukjes. Pel en snipper de sjalot.
  2. Mix de sjalot met de mosterd, azijn en grenadinesiroop in de keukenrobot. Schenk er, terwijl de machine draait, langzaam de olie bij. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
  3. Halveer de granaatappel en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Meng het door de dressing.
  4. Verdeel de sla, taugé, lente-ui, kip en bacon over een schaal en sprenkel er royaal dressing overheen. Lekker met stokbrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie