Recept 45**** (1 stem)

Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
17 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal de graten uit de zalm.
  2. Los het bouillonblokje op in 2 eetlepels Solo.
  3. Bestrijk vervolgens de zalm met de Solo en bak de mootjes kort in een hete pan met antiaanbaklaag.
  4. Was de sla en maak hem aan met peper, zout, de resterende Solo en het limoensap.
  5. Schik de zalm op koude borden, kruid met wat zout, peper, roze peper en de kappertjes.
  6. Schik daarna de salade eromheen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 14u00

heel lekker en gezond! Een aanrader.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie