Recept 55***** (1 stem)

Vegetarische Thaïse groene curry

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit een eetlepel Solo in de sauteerpan en fruit er de fijngesnipperde ui samen met de geplette look aan in aan.
  2. Voeg de gesneden puntpaprika toe en bak de reepjes even mee. Doe er dan, naar smaak, de currypasta bij. Roer goed en laat alle smaken en aroma’s vrijkomen.
  3. Giet de kokosmelk erover en voeg ook de sugarsnaps en de broccoliroosjes aan de pan toe.
  4. Laat alles rustig een vijftal minuutjes doorkoken.
  5. Serveer deze curry met wat jasmijnrijst, papadums en wat pinda’s on top. Wil je de sugarsnaps liever niet knapperig, dan kan je ze altijd eerst even kort blancheren in kokend water. Deze curry kan je ook heel makkelijk met kip maken. Zo eenvoudig, maar boordevol smaak en kleur!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie