Vegetarische rijstschotel

0 (0)
35 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Kook de witte en de wilde rijst elk appart in het water met 1 eetlepel van de Knorr Vloeibare Bouillon Groenten.
  2. Fruit intussen de uien en knoflook in een grote pan in wat olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 3 minuten.
  3. Voeg de paprika's, courgette en 2 eetlepels Knorr Vloeibare Bouillon Groenten toe. Voeg een scheutje kookroom toe en bak nog eens 5 minuten.
  4. Voeg de tomaten en de beide soorten gekookte rijst toe en roer alles goed door elkaar. Laat 2 minuten staan. Voeg peterselie toe voor het serveren.

Tip

Heeft u geen wilde rijst in huis? Vervang deze dan door gewone witte rijst of neem zilvervliesrijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?