Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr penne rigate
- 2 courgettes
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- oijfolie
- solo bakken en braden
- 500 gr passata di pomodoro
- 250 ml room
- handvol gezouten cashewnoten
- verse basilucumblaadjes
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Donderdag veggie-dag:
- Breng in een kookpot ruim water aan de kook met een beetje zout.
- Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Spoel ondertussen de courgettes en dep droog, pel de ui, snij beiden in blokjes, pel de knoflook.
- Verhit 1 el olie en 1 el solo in een steelpannetje en stoof er de courgette en ui 5 minuten in aan op een halfhoog vuur, pers de knoflook uit en laat deze 1 minuut meestoven, voeg daarna de gezeefde tomaten en de room toe, goed doorroeren, afkruiden met pezo.
- Voeg op het laatst de cashewnoten toe aan de saus.
- Meng de pasta onder de saus en laat even opwarmen.
- Snijd de basilicum in reepjes.
- Serveer de pasta en bestrooi met basilicumreepjes.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?