Roerbak de spinazie met 2 uitgeperste tenen knoflook,gemalen peper en nootmuskaat.
Je kunt ook diepvries spinazie gebruiken,maar knijp er dan het vocht goed uit.
Klop de ricotta met de eieren en de parmezaanse kaas.Roer er de spinazie wat peper en zout door en doe de massa over in een ingevette ovenschaal.
Dek de schaal af met plakken tomaat en strooi er nog wat parmezaanse kaas over.
Een kwartierje in de oven ,totdat de tomaten een mooi kleurtje hebben. En dan smullen
.Materialen
Twee dagen geleden dit recept uitgeprobeerd. Het was een succes. Ondanks dat we allebei van een lekker stukje vlees of vis houden hebben we dat niet gemist bij dit gerecht. Door het gestolde ei was het geheel stevig en leek het of je een stuk hartige taart at. Ik heb wel 10 min langer dan het recept aangeeft in de oven gelaten.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?