Vegetarische groententaart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. -Verwarm de oven voor op 200°
  2. -Vet met 1 el Solo Vloeibaar een ronde taartvorm in
  3. -Schik er het blad bladerdeeg in zodat het net boven de rand uitkomt en prik er voldoende gaatjes in zodat het niet opzwelt en mooi krokant wordt
  4. - Smeer het hele potje ( zo'n 18o gr is dat) Tartex Mexicano uit over het bladerdeeg (de bodem)
  5. -Bak intussen de ui mooi glazig in 1 el Solo Vloeibaar en doe ze dan in de taartvorm
  6. -Voeg de geklopte eieren, gekruid met peper en zout, toe en meng onder de ui
  7. -Leg daarop de (eventueel geschilde) paprikareepjes voor de lekkere smaak en het mooie kleureffect
  8. - Bestrooi met de kaas
  9. - Zet in de oven op 180 a 200° gedurende zo'n 25 minuten
  10. De taart is lekker luchtig en krokant, geschikt voor elk seizoen en zeer snel klaar.
  11. Als je de Tartex koopt, vraag dan zeker naar het gratis receptenfoldertje!
  12. Wij eten zo'n taart makkelijk met z'n 2tjes op, zeer lekker als ze nog warm is.
  13. Eet smakelijk!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?