Recept 05 (0 stemmen)

vegetarische curry met rijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aziatisch

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. snij de ui, paprika's, courgette, selder en de aubergines in reepjes
  2. Verwarm 2 soeplepels kokosmelk in een pan met een beetje garam masala. Voeg de groenten toe, en de rest van de kokosmelk en de boullon.
  3. Laat sudderen gedurende 10 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Zout en peper naar smaak en eindig met een beetje citroensap.
  4. Voor de rijst
  5. spoel de rijst en laat uitlekken.
  6. Breng het gezouten water aan de kook . Voeg de rijst toe en laat 12 minuten koken (zie kooktijd op pakje)
  7. giet de rijst af en dien op met de vegetarische curry

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie