vegetarische "bitterballen"

Ingrediënten voor 4 personen

  • 24 stuk spruiten
  • 1 stuk ei
  • 4 lepels paneermeel
  • 4 lepels bloem
  • 250 ml groentenbouillion

Bereidingswijze

  1. Koop mooie vaste spruitjes van ongeveer dezelfde grootte.
  2. Kuis de spruitjes en kook ze beetgaar in de bouillon, laat ze volledig afkoelen.
  3. Rol ze door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
  4. Frituur ze tot ze goudbruin zijn.
  5. Server met mosterd.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door niknak op 19 oktober 2013 om 19u37

ga sevens eens proberen, laat wel weten hoe het gesmaakt heeft

Gepost door niknak op 20 oktober 2013 om 10u14

heb het gemaakt, was snel klaar. ik kreeg gemengde reacties het was lekker maar als hapje moet ik het hier niet meer aanbieden wel als onderdeel van een maaltijd

Hoeveel sterren geef jij dit recept?