Recept 35*** (1 stem)

Vegatarische spagetti bolognaise

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Snij de selder en de wortel in schijfjes en de champignons in kwartjes.
  2. 2.Los 1 blokje vetarme groentebouillon op in 1dl water.
  3. 3.Versnipper de ui en de look fijn en fruit enkele minuten in 1 eetlepel olie.
  4. 4.Voeg de schijfjes wortel en selder toe.
  5. 5.Voeg vervolgens de partjes champignon toe en laat alles even verder stoven.
  6. 6.Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree toe.
  7. 7.Giet de groentebouillon bij de saus.
  8. 8.Kruid met oregano, peper en zout.
  9. 9.Plaats een deksel op de pan en laat nog 10 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  10. 10.Kook de volkoren spaghetti gaar in licht gezouten water.
  11. 11.Bak het vegetarisch gehakt in 1 eetlepel vetstof.
  12. 12.Voeg het vegetarisch gehakt bij de saus en roer alles goed onder elkaar.
  13. 13.Werk de spaghetti bolognaise af met een beetje Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie