Altijd weten wat je gaat eten?
veenbessenconfituur
-
345 gr veenbessen
-
4 a 5 eetlepels witte kristal suiker
-
1 glas rode porto
-
1 glas water
-
1 citroen
Bereidingswijze
- was de veenbessen en verwijder gekwetste of slechte bessen, en laat uitlekken.
- pers de helft van de citroen, indien later nodig kan je de andere helft ook uitpersen.
- doe de veenbessen in een grote pot samen met de porto, het water, de suiker, en het sap van een halve citroen.
- laat zachtjes koken tot alles een beetje dikt, ff proeven en indien nodig nog suiker of citroensap bijdoen volgens smaak.
- doe in bokalen en laat afkoelen in de ijskast
- dit recept is voor 2 bokalen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?