Varkensvlees met tomatenroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, ontpit de paprikas en snij ze in reepjes, snij het vlees in reepjes.
  2. Kook de boontjes en zet ze opzij, stoof de ui aan, doe de paprika en het vlees erbij, roer alles goed om, en laat een vijftal minuten stoven onder deksel, giet de room in de kom, meng de tomatenpuree, het verkruimeld bouillionblokje en de tabasco er onder, laat nog een vijftal minuutjes pruttellen, meng er tenslotte de boontjes onder.
  3. Met dit potje kan je alle kanten uit, het is lekker met rijst...pasta en gekookte patatjes.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Amarilis op 14 oktober 2015 om 20u23

Ik zal het toch wel even moeten uit testen.Het ziet er inderdaad verrukkelijk uit.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?