Recept 45**** (1 stem)

Varkensvlees met tomatenroomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

varkensvlees

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, ontpit de paprikas en snij ze in reepjes, snij het vlees in reepjes.
  2. Kook de boontjes en zet ze opzij, stoof de ui aan, doe de paprika en het vlees erbij, roer alles goed om, en laat een vijftal minuten stoven onder deksel, giet de room in de kom, meng de tomatenpuree, het verkruimeld bouillionblokje en de tabasco er onder, laat nog een vijftal minuutjes pruttellen, meng er tenslotte de boontjes onder.
  3. Met dit potje kan je alle kanten uit, het is lekker met rijst...pasta en gekookte patatjes.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Amarilis op 14 oktober 2015 om 20u23

Ik zal het toch wel even moeten uit testen.Het ziet er inderdaad verrukkelijk uit.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie