Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Varkensvlees met druiven in de wok

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Varkensvlees met druiven in de wok
  • 80 g Solo
  • 2 wortelen
  • 1 glas witte wijn
  • zout
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  • 1 courgette
  • 400 g varkensfilet (in blokjes gesneden)
  • druiven (handvol)
  1. Pel en snipper de ui, pers er de look bij en stoof in de Solo.
  2. Voeg er de in julienne gesneden wortelen en courgette bij.
  3. Roerbak er het varkensvlees bij en breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet er de wijn bij en voeg de druiven toe en laat nog 1 minuut verder garen.
  5. Dien goed warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.