Altijd weten wat je gaat eten?
varkensstoofpot met kriek(bier)
-
800 gr varkenstoofvlees
-
1 st ui
-
2 teentjes look
-
1 st wortel
-
1 grote eetl bloem
-
2 flesjes kriek
-
1 koffielepel wijnazijn rood (eventueel)
-
1 eetl bruine suiker
-
1 mespunt kaneel
-
100 gr krieken
-
4 st lenteuitjes
Bereidingswijze
- braad het vlees in een pan
- snipper ui en look en wortel in dunnen plakjes
- doe bij vlees en strooi de bloem er over
- schenk bier bij en lepel azijn en suiker en kaneel
- laat 1 uur sudderen op zacht vuurtje
- doe de ontpitte krieken er bij
- snij de lenteuites schuin weg in stukjes en doe ze bij de rest
- laat je smaken
- makkelijk en zeer lekker
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?