Recept 55***** (1 stem)

Varkensrolletjes met ham & kaas en kool

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de ui fijn en de kool in dunne reepjes.
  2. Verhit 2 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en ‘stoof’ de ui en de kool gaar. Kruid met peper en zout.
  3. Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Rol op en prik vast met een houten prikkertje. Doe dit vervolgens met alle plakken.
  4. Verhit 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door. Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes. Kook het vocht nu tot 1/3 in.
  5. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Tip

Je kunt ook een paar koolbladeren stomen en deze daarna om de gebakken rolletjes rollen. Als je de ui en kool bakt kan je er ook wat salieblaadjes aan toevoegen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie