Varkensrolletjes met ham en kaas

4 (4)
27 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ui fijn en de kool in dunne reepjes. 
  2. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle kanten, tot het vlees goed doorbakken is.
  3. Kruiden met peper en zout.
  4. Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Oprollen en vastprikken met een houten prikkertje.
  5. Doe dit vervolgens met alle plakken. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door.
  6. Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes.
  7. Kook het vocht nu tot 1/3 in. Dien op op een bedje van kool.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door cuisinefun op 13 november 2012 om 13u04

Beste Gerda ik heb dit al met een Chinese kool klaar gemaakt en is ook lekker .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?