Altijd weten wat je gaat eten?
varkensrollade met cantharellen
Bereidingswijze
- verwarm de oven voor op 180°
- blancheer de spinazie heel even in kokend water
- laat schrikken en laat uitlekken
- bak de cantharellen in wat boter goudbruin
- kruid met de rozemarijn en wat peper en zout
- hak de pistachenoten fijn en rooster effe in de pan
- snij de mozarelle in reepjes
- meng de spinazie(hou klein beetje over voor bij de puree) met de cantarellen en de mozzarella en de pistaches
- snij het varkenshaasje open
- schep er wat van het mengsel in, vouw dicht en rol op en bind
- leg in beboterde ovenschaal en zet 15 min in de oven
- haal het vlees uit de oven en dek 10 min af met aluminiumfolie
- blus ondertussen de pan of schotel met de sherry en de kalfsfond en laat inkoken tot de helft
- voeg de room toe en kruid naar smaak af
- snij de rollade in schijfjes en serveer met een puree waar je de rest van de spinazie bijdoet
- lekker!!!!!!!!!!!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?