Varkensreepjes met roomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 - Schil de wortelen, snij ze in schijfjes en kook ze 1 min voor in licht gezouten water. Spoel ze onder koud water
  2. 2 - Snij het vlees in reepjes en bestrooi ze met zout en de heft van het kerrie-en kurkumapoeder en van de cayennepeper
  3. 3 - Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij de tomaat in stukjes
  4. 4 - Verhit de boter in een braadpan, voeg de geplette knooflookteentje toe en roerbak het vlees gedurende 3 min
  5. 5 - Voeg de erwtjes en de worteltjes toe,smen met de room en de rest van e kruiden
  6. 6 - Laat alles met het deksel op de pan nog 10 min stoven

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door U752763 op 01 augustus 2010 om 13u10

ga ik zeker klaarmaken

Hoeveel sterren geef jij dit recept?