Recept 45**** (2 stemmen)

Varkensreepjes met roomsaus

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1 - Schil de wortelen, snij ze in schijfjes en kook ze 1 min voor in licht gezouten water. Spoel ze onder koud water
  2. 2 - Snij het vlees in reepjes en bestrooi ze met zout en de heft van het kerrie-en kurkumapoeder en van de cayennepeper
  3. 3 - Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij de tomaat in stukjes
  4. 4 - Verhit de boter in een braadpan, voeg de geplette knooflookteentje toe en roerbak het vlees gedurende 3 min
  5. 5 - Voeg de erwtjes en de worteltjes toe,smen met de room en de rest van e kruiden
  6. 6 - Laat alles met het deksel op de pan nog 10 min stoven

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door U752763 op 01 augustus 2010 om 11u10

ga ik zeker klaarmaken

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie