Recept 05 (0 stemmen)

Varkensreepjes met mosterdroom

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - schil de aardappels, spoel ze af en snijd ze in flinke stukken, kook de aardappelen ca 20 min in water met zout
  2. - snijd de schnitzels in reepjes, pel de uien, snijd ze in ringen en bestuif ze met bloem
  3. - verhit 1-2 el olie in een grote pan, braad het vlees per portie aan, breng het vlees op smaak met zout en peper en neem het uit de pan
  4. - verhit 2 el olie in het braadvet, bak de uien goudbruin, neem 1/4 van de ui uit de pan
  5. - voeg het vlees en de provençaalse kruiden toe aan de overige uien
  6. - voeg 375 ml water en de slagroom toe, breng het geheel aan de kook en laat het ca 5 min zachtjes doorkoken
  7. - verhit de boter en de melk, giet de aardappelen af en pureer ze, roer de melk (met de boter) erdoorheen
  8. - breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat
  9. - roer de mosterd door de saus, breng de saus op smaak met zout en peper
  10. - hak de peterselie fijn, garneer het geheel met de achtergehouden uiringen en de peterselie
  11. Serveer met broccoli.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie