Varkensreepjes met appel en kerrie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar volgens de instucties op de verpakking.
  2. Snijd de varkenslapjes in fijne reepjes.
  3. Was de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  4. Verhit de olie in een wok, voeg de varkensreepjes toe en bak zeer snel aan, breng op smaak met kerrie, cayennepeper en zout.
  5. Voeg de vleesbouillon toe en laat even sudderen.
  6. Voeg de appelblokjes toe en laat ongeveer 1 minuut meekoken.
  7. Neem het vlees en de appelblokjes uit de wok en bind het vocht met wat bloem.
  8. Breng de saus op smaak met suiker, cayennepeper en zout.
  9. Verdeel het vlees en appel over 4 warme borden, nappeer met de saus en dien op met de rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?