varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding Ontdooitijd + 10 min. - Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm. - Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien. Bereiding (20 min.) Verhit de wok en verhit er de olijfolie in. Roerbak de aardappelblokjes gedurende 5 min. Snij ondertussen de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed. Voeg ze toe aan de aardappelen en laat samen 10 min. garen. Kruid met peper en zout. Voeg de (diepgevroren) peultjes toe en roerbak nog 2 à 3 min. (voor verse peultjes, ? 2 min. extra). Roer de pickles en de room onder het mengsel en laat even inkoken. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
  2. U kan de varkenssneden ook vervangen door kip of, voor visliefhebbers, door kabeljauw. Verkort voor vis wel de baktijd.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?