Recept 45**** (3 stemmen)

Varkenspoot met sjalotvinaigrette

Dit is een recept van

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: voor 4 personen
  2. 2 varkenspoten in tweeën gesneden, ½ selderij, 1 prei, 1 wortel, 1 ui, tijm en laurier, 2 sjalotten, 3 eetlepels gehakte peterselie, 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepels azijn, 2 eetlepels water, 12 eetlepels olie, 4 eetlepels broodkruim, 1 gehakt teentje knoflook.
  3. Bereiding:
  4. Kook de varkenspoten gaar in een bouillon met de selder, de prei, de wortel, de ui, de tijm en de laurier. Hak de sjalotten en maak een vinaigrette met de mosterd, een eetlepel peterselie, de azijn, het water en de olie. Mix het broodkruim met de rest van de peterselie en de knoflook.
  5. Haal de gare varkenspoten uit de bouillon en laat uitlekken. Bestrooi de varkenspoten met het broodkruim en gril ze. Serveer met bruin brood en margarine of boter.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie