Varkensmedaillons met scampi en chips van ‘vergeten groenten'

0 (0)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen in fijne schijfjes.
  2. Bak ze 2 minuten op 140° in Solo Frituurvet. Leg ze op een schotel bedekt met absorberend papier.
  3. Droog de chips daarna gedurende 10 minuten in een op 100° voorverwarmde oven tot ze knapperig zijn.
  4. Kruid het vlees met peper en zout. Doe 4 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, schroei het vlees aan alle kanten dicht en gaar het daarna in een op 200° voorverwarmde oven.
  5. Gaar de scampi's in 2 eetlepels Solo Vloeibaar en houd ze warm.
  6. Leg de varkensmedaillons op de borden, samen met enkele gebakken scampi's en werk af met de groentenchips.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?