Varkenslapjes met Pas de Bleu

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 varkenslapjes
  • 200 gr Pas de Bleu
  • 2 dl droge witte wijn
  • solo, bakken braden
  • peper&zout (pezo)

Bereidingswijze

  1. Verhit 1 el solo in een braadpan en laat daarin het vlees aan alle kanten mooi kleuren. Kruid met pezo en bak gaar.
  2. Neem het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Deglaceer de braadjus met de witte wijn en laat even verdampen.
  3. Roer vervolgens de helft van de blauwe kaas door de wijn en laat smelten tot een mooi smeuïg mengsel.
  4. Schik de varkenslapjes op warme borden en nappeer met de saus.
  5. Garneer bovenop met een stukje van de resterende blauwe kaas en serveer met luchtige aardappelpuree en gestoofd witloof.
  6. U kunt de varkenlapjes ook vervangen de mignonetten, zelfs coteletten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?