Varkenskoteletten met mozarella en rozemarijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 4 varkenskoteletten
  3. 1 bolletje mozzarella
  4. zout en peper
  5. 1 teen knoflook uit de knijper
  6. 1 takje rozemarijn
  7. 2 eetlepels bloem
  8. 1 ei
  9. 2 eetlepels geraspte kaas
  10. 1 theelepel paprikapoeder
  11. 60 gram boter
  12. Bereiding:
  13. Snij de koteletten in tot aan het bot. Sla ze open en bestrooi ze met peper en zout. Wrijf de binnenkant in met knofl ook. Snij het bolletje mozzarella in vier plakken en leg deze op de binnenkant van het vlees. Strooi hier een paar rozemarijnnaaldjes op en vouw het vlees weer dicht. Steek de einden vast met een prikker. Vermeng de bloem met het ei, de geraspte kaas en het paprikapoeder. Roer dit met toevoeging van een beetje water en paneer de koteletten.
  14. Verhit de boter in de braadpan en bak hierin de koteletten ongeveer zes minuten aan iedere kant. Verwijder de prikker alvorens de koteletten te serveren

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?