Varkenshaasjes in mosterd-roomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid het vlees met pezo.
  2. Smelt wat solo in een pan met hoge rand en bak de varkenshaasjes rondom bruin.
  3. Draai het vuur iets lager en bak het vlees verder af (licht rosé) met een deksel half op de pan, ongeveer in 20 minuten. Regelmatig keren.
  4. Was ondertussen de prei en snijd ze in smalle ringetjes.
  5. Neem het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie, bak de prei in dezelfde bakboter, ongeveer 3 minuten.
  6. Voeg de room en de mosterd toe.
  7. Breng op smaak met pezo.
  8. Leg het vlees in de saus en warm het nog even goed door.
  9. Snij het vlees in dikke sneden en verdeel ze met de saus over 4 warme borden.
  10. Serveer met dikke frietjes en een gemengde salade met partjes tomaat.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?