Varkenshaasje op zijn japans

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding van de marinade:Giet olijfolie in een vuurvaste schotel en voeg de 8 eetlepels sojasaus aan toe. Goed mengen. Voeg er de gesnipperde uien aan toe. Plet de koriander (1 eetlepel) en voeg deze eveneens toe.
  2. Snij het vlees in plakken van 2 cm en voeg deze toe aan de marinade. Meng het vlees goed met de marinade.
  3. Overdek het geheel met folie en plaats het in gedurende 24 uur in de koelkast. Het vlees een paar maal draaien.
  4. Neem na 24 uur de bereiding uit de koelkast, verwijder de folie en plaats de vuurvaste schotel met vlees en marinade in een voorverwarmde oven van 170°. Laat het geheel 30 tot 45 minuten pruttelen. Controleer regelmatig of het vlees gaar is.
  5. Bordschikking: Leg het vlees op het bord en schik hierover de gemarineerde uien.
  6. Serveer met kleefrijst of risotto.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?