Recept 45**** (30 stemmen)

Varkenshaasje met zongedroogde tomaten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Varkenshaas bakken

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de mozzarella in schijfjes.
  3. Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
  4. Snijd de tomaten in reepjes.
  5. Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
  6. Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
  7. Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
  8. Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
  9. Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw.
  10. Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  11. Draai de varkenshaasjes om.
  12. Kruid het vlees met peper en zout.
  13. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en zet nog 5 minuten in de oven.
  14. Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (22)

Gepost door ladydiesel op 06 augustus 2016 om 16u17

zeker proberen,ziet er lekker uit

Gepost door Solo op 11 augustus 2016 om 10u26

Dankjewel voor je berichtje Ladydiesel :-) Laat ons zeker weten of het gesmaakt heeft!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?