Varkenshaasje met wortelpuree en een mosterdsausje
Varkenshaasje met wortelpuree, het mag misschien wel een klassiek gerecht zijn, smaken doet het zeker en vast!
35 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 6 wortels
- 4 aardappelen
- 1 ei
- 1 snuifje nootmuskaat
- peper & zout
- 1 varkenshaasje
- Solo Bakken & Braden
-
250 ml Solo Crèmefine
- 2 el graanmosterd
Bereidingswijze
- Schil de wortels en de aardappelen, snijd ze in grove stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet nadien af en stamp tot puree.
- Breng de puree op smaak met een eitje, peper, zout en nootmuskaat.
- Kruid het varkenshaasje met peper en zout. Bak het in een klontje Solo Bakken & Braden op middelhoog vuur gedurende 20 à 25 minuten.
- Breng de Solo Crèmefine samen met de graanmosterd in een steelpannetje op het vuur aan de kook.
- Snijd het varkenshaasje in plakjes. Serveer met de wortelpuree en het mosterdsausje.
Tip
Liever een ander groentje onder de puree? Probeer dan eens broccoli, pastinaak, knolselder of pompoenpuree!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?