Varkenshaasje met wortelpuree en een mosterdsausje

Varkenshaasje met wortelpuree, het mag misschien wel een klassiek gerecht zijn, smaken doet het zeker en vast!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de wortels en de aardappelen, snijd ze in grove stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet nadien af en stamp tot puree.
  2. Breng de puree op smaak met een eitje, peper, zout en nootmuskaat.
  3. Kruid het varkenshaasje met peper en zout. Bak het in een klontje Solo Bakken & Braden op middelhoog vuur gedurende 20 à 25 minuten.
  4. Breng de Solo Crèmefine samen met de graanmosterd in een steelpannetje op het vuur aan de kook.
  5. Snijd het varkenshaasje in plakjes. Serveer met de wortelpuree en het mosterdsausje.

Tip

Liever een ander groentje onder de puree? Probeer dan eens broccoli, pastinaak, knolselder of pompoenpuree!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?