Recept 05 (0 stemmen)

Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaatjes doormidden, meng ze met 2 eetlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat.
  2. Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.
  3. Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 C°.
  4. Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.
  5. Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.
  6. Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook, breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oreganoblaadjes onder.
  7. Meng de courgetteslierten met de gedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes en verdeel ze over de borden.
  8. Snijd fijne plakjes van het varkenshaasje en schik ze op de groenten.
  9. Serveer meteen.
  10. Tip : Eventueel kan je ook vers gekookte tagliatelle onder de courgettesliertjes mengen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?