Recept 05 (0 stemmen)

Varkenshaasje met shiikakes en truffelolie

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Braad het varkenshaasje rondom aan in solo, kruiden met pezo. Voeg de sjalotten toe en laat even meestoven. Voeg de shiitakes en de gehakte peterselie toe. Afkruiden met pezo. Temper het vuur zodra de shiitakes gekleurd zijn, voeg 1 dl room en een borrelglaasje sherry toe. Laat onder deksel nog 15 minuten garen. Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water, giet af en sprenkel er wat truffelolie over. Haal het vlees uit de pan en laat onder alluminiumfolie minstens 5 minuten rusten. Snij het vlees in plakken. Doe de pappardelle bij de shiitakes en roer voorzichtig om. Serveer de pasta met de plakken varkenshaasje en werk af met een takje bladpeterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie