Recept 45**** (2 stemmen)

Varkenshaasje met mozzarella, tapenade en Serrano ham

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Halveer de varkenshaasjes in de lengte, of laat het je slager even voor je doen. Klap de haasjes open en besmeer de ene helft met de olijventapenade, en beleg de andere helft met plakken mozzarella.
  2. Klap de haasjes dicht en omwikkel ze met de serrano ham.
  3. Tot hier kun je de haasjes voorbereiden.
  4. Makkelijk met gasten, want ze hoeven dan alleen nog maar 20 minuten in een oven op een temperatuur van 180 graden.Zet na de gaartijd de oven uit en laat nog 5 minuten nagaren.
  5. Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Sanneke69 op 20 mei 2014 om 09u48

In de oven : afgedekt of niet ? Moet er niets van vetstof bij ?

Gepost door Love to Cook op 27 mei 2014 om 18u17

Hallo Sanneke69, In de serrano ham zit iets van vet. Ik heb er geen vetstof aan toegevoegd en het onafgedekt in de oven geplaatst. Het resultaat en de smaak was echt geweldig vonden mijn gasten ( en wij ook)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie