Recept 45**** (3 stemmen)

Varkenshaasje met mozarella

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel het haasje in plakjes en bak het aan in de helft van de olijfolie tot het dichtgeschroeit is.
  2. kruid met p & z en hou het appart.
  3. Bak de gesnipperde ui en de in plakjes gesneden champignons en pers er de knoflook bij.
  4. Laat stoven tot alle vocht verdwenen is.
  5. Doe dit mengsel in een beboterde ovenschotel, leg er de plakjes varkenshaas op en bedek ieder stukje vlees met een plakje mozarella.
  6. Kruid met p&z en druppel er de rest van de olijfolie op.
  7. Zet 15 min. in voorverwarmde oven op 200°C.
  8. Werk af met gehakte peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie