Recept 45**** (4 stemmen)

Varkenshaasje met mosterdsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Kruid het vlees met peper en zout
  2. - Bak ze bruin in een beetje boter
  3. - leg de haasjes in een ovenschootel en laat ze 20 minuten verder garen in een oven op 170graden
  4. - Blus het aanbaksel met een beetje water (kan ook witte wijn zijn) en voeg een de bouillon toe
  5. laurier en tijm
  6. - Roer de aanbaksels los en voeg dan de room toe, laat even inkoken
  7. - Voeg na het inkoken de mosterd toe. Je kan hier zelf kiezen welke mosterd je wenst
  8. - Nu naar smaak de dragon toevoegen. Ik ben vor verse kruisen maar hier ga ik voor de gedroogde
  9. dragon.
  10. - Indien nodig kan je eventueel nog wat bijbinden met sausbinder.
  11. - Haal de varkenshaasjes uit de oven en laat nog 5 minuutjes rusten onder aluminiumfolie
  12. - Snijd ze in plakken van 2 a 3 cm. Geef twee plakken per persoon en doe er een beetje saus over

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Jiri op 04 december 2011 om 17u41

Lekker. Ik heb het gemaakt voor 8 man en er was niemand die het niet lekker vond.

Gepost door Het receptje op 08 november 2015 om 13u35

Ik heb het ook gemaakt,van kruiden heb ik nog een beetje Marjolein kruiden toegevoegd bij de andere ,en een teentje look. Het was super lekker,weer iets nieuws bij geleerd!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie