Recept 35*** (6 stemmen)

Varkenshaasje met Ardense hesp en à la Chouffe

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. •Snijd het varkenshaasje in 4
  2. •Bruin de stukken in hete boter
  3. •Neem de pan van het vuur en blus met de Chouffe
  4. •Omwikkel elk stuk vlees met een snede Ardense hesp die u met een prikker vasthecht
  5. •Leg de stukken vlees terug in de kookpan
  6. •Kruid met tijm, laurier en peper (geen zout!)
  7. •Bedek en laat zachtjes gedurende 10 minuten stoven
  8. •Schik het vlees op een bord, leg op elk stuk vlees een sneetje Patachouffe en zet enkele minuten onder de gril totdat de kaas gesmolten is.
  9. Werk de saus verder af, laat enkele minuten koken en bind met maïzena express

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie