Recept 05 (0 stemmen)

Varkenshaasje en broccoli in hoisinsaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook die net niet gaar.
  2. Snij het varkenshaasje in reepjes en kruid met peper.
  3. Snipper de ui, plet de look.
  4. Meng in een kom de hoisinsaus, de sojasaus, de oestersaus, de sherry en de sambal (sambal volgens smaak).
  5. Verhit 1 lepel sesamolie in een wok, laat goed heet worden.
  6. Bak de reepjes varkenshaas,haal ze uit de pan en zet even apart.
  7. Verhit 2 lepel sesamolie in dezelfde wok, fruit de ui en de knoflook.
  8. Voeg de broccoliroosjes toe, schep even om. Voeg de reepjes varkensvlees terug toe en overgiet met de saus (voeg eventueel een lepel of twee water toe).
  9. Goed doorwarmen. Opdienen met Thai rijst of Basmati.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie