Varkenshaasje en bladspinazie met room

8 (8)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
  2. Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
  3. Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
  4. Rooster het vlees.
  5. Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180┬░.
  6. Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
  7. Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
  8. Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?