Recept 55***** (8 stemmen)

Varkenshaasje en bladspinazie met room

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Varkensvlees recepten

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
  2. Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
  3. Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
  4. Rooster het vlees.
  5. Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.
  6. Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
  7. Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
  8. Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?