Recept 05 (0 stemmen)

Varkenshaas met spek en salie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN NEDERLANDS

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd in de lengte van de varkenshaasjes een inkeping. Hak 4 takjes salie heel fijn en meng door de roomkaas. Boen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Roer de citroenrasp ook door de roomkaas. Verdeel het roomkaasmengsel over de inkepingen.
  2. Vouw met vlees dicht en wikkel plakjes ontbijtspek om de varkenshaas, zet vast met cocktailprikkers.
  3. Verhit de boter in de pan en bak de varkenshaas rondom in ca. 15 minuten bruin en gaar. Laat 5 minuten afgedekt rusten.

Bron: Plus

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie