Varkenshaas met spek en salie

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2x250 varkenshaasjes
  • 6 takjes salie
  • 100 gram roomkaas
  • 1 citroen
  • 200 gram ontbijtspek

Bereidingswijze

  1. Snijd in de lengte van de varkenshaasjes een inkeping. Hak 4 takjes salie heel fijn en meng door de roomkaas. Boen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Roer de citroenrasp ook door de roomkaas. Verdeel het roomkaasmengsel over de inkepingen.
  2. Vouw met vlees dicht en wikkel plakjes ontbijtspek om de varkenshaas, zet vast met cocktailprikkers.
  3. Verhit de boter in de pan en bak de varkenshaas rondom in ca. 15 minuten bruin en gaar. Laat 5 minuten afgedekt rusten.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?