Recept 05 (0 stemmen)

Varkenshaas met pistache en tuinkruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN NEDERLANDS

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd 2 varkenshaasjes in de lengte in en bestrooi de binnen- en buitenkant met zout en peper.
  2. Meng 100 gram grof gehakte pistachenoten met 1 eetlepel gehakte peterselie, 1/2 eetlepel gehakte tijm of 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden en 1 theelepel noten- of arachideolie.
  3. Vul de varkenshaasjes met het notenmengsel en zet vast met cocktailprikkers. Bak de varkenshaasjes in 3 eetlepels vloeibaar bakproduct in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  4. Voeg 1 theelepel honing en een scheutje witte wijn toe aan het braadvet en serveer deze jus bij de varkenshaas. Lekker met gebakken knolselderij of courgette met salie en tagliatelle of aardappelpuree.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 34g koolhydraten 4g vet 22g kcal 350

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie