Recept 45**** (1 stem)

Varkenshaas met Boursin-tomatensaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten voor 2 personen:
  2. 250 g varkenshaas
  3. 1 eetlepel boter of margarine
  4. zout, versgemalen peper
  5. 1 teentje knoflook
  6. 2 dl tomatensap met stukjes
  7. 1 pakje Boursin (65 g)
  8. Bereiding:
  9. Het vlees in plakken van ± 1 cm dik snijden. In een koekenpan de boter verhitten en het vlees in ± 6 minuten bruin en gaar bakken, af en toe keren. Bestrooien met zout en peper. Het vlees uit de pan op borden leggen en warmhouden.
  10. In het bakvet het uitgeperste teentje knoflook even zachtjes fruiten.
  11. De tomatensap en de Boursin erdoor roeren tot een saus.
  12. De saus over het vlees schenken.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?