Varkenshaas en gebakken kaki, krielaardappeltjes en broccoli

2 (2)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de krielaardappeltjes in ca. 10 tot 15 minuten gaar en giet het af. Snijd de kaki in reepjes en de varkenshaas in 6 plakken. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Snijd de lente-uitjes schuin in stukjes en hak de peterselie grof.
  2. Kook de broccoli 7 minuten in kokend water en giet de broccoli af. Verwarm ondertussen de Becel Original in een grote koekenpan. Bestrooi de plakjes vlees met vers gemalen peper en anijszaad. Leg ze in de hete Becel en bak 2 minuten aan elke kant. Voeg de kaki en lente-ui aan de pan toe en bak het nog 2 minuten.
  3. Meng de krieltjes met de peterselie. Bestrooi de broccoli met vers gemalen peper. Leg het vlees met de kaki en lente-uitjes op twee borden. Schep de aardappeltjes en broccoli erbij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door dinapers op 12 februari 2017 om 21u46

ik heb het nog niet klaargemaakt maar ik denk dat het heel lekker moet zijn. ga toch eens proberen

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 11u33

Dag Dinapers, probeer het zeker maar eens uit want het is super lekker! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?