Recept 45**** (3 stemmen)

Varkensgebraad orloff

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gebraad

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat in een pan boter warmen tot hazelnootkleur. Kruid het gebraadje intussen met peper, zout en wat nootmuskaat. Schroei het vlees dicht en doe er de grof gesneden soepgroenten bij. Gaar het vlees verder in een oven op 170°C.
  2. Haal het vlees uit de pan en laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Zeef het braadvocht en laat het verder inkoken met de room. Doe er, wanneer je de gewenste dikte hebt bereikt, het grootste deel van de gemalen kaas bij.
  3. Kruid af met peper en zout.
  4. Snijd het vlees in plakjes en stel het gebraad vervolgens weer samen maar steek tussen elk plakje ook een half plakje kaas en ham. Zet de Orloff in een ovenschotel en giet er de kaassaus overheen. Strooi er de rest van de gemalen kaas op en zet in de oven om te gratineren.
  5. Serveer met kroketjes en gestoofde spinazie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Bajella op 02 januari 2011 om 18u11

Een klassieker maar toch lekker. Vandaag gemaakt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie